Vastgoed toekomst bestendig maken

Wil je vastgoed toekomst bestendig maken? Gezamenlijk met medewerkers uit je organisatie kunnen we het vastgoed inventariseren en een stappenplan opstellen voor een gefaseerde transformatie naar gasloze gebouwen die niet alleen energiezuinig zijn, maar ook gezonde en aangename werkplekken creëren die bijdragen aan een hogere productiviteit van medewerkers.

Transforatie_Transore
Foto: Transore.nl

Meer weten over duurzame transformatie? Maak hier een kennismakingsafspraak.

Duurzaamheid in de organisatie verankeren

Wil je duurzaamheid echt in het DNA van de organisatie krijgen dan kunnen wij je daarmee helpen. Wij doen dit door met een dwars doorsnede uit de organisatie een duurzame visie en strategie uit te werken. Speciaal hiervoor hebben we een aantal type dagsessies ontwikkeld waarin je samen met het team aan de slag gaat. We bepalen tijdens deze dag niet alleen de toekomstige richting, maar vertalen deze ook naar beleid en eerste acties. We maken een adaptieve strategie, die past bij een omgeving die blijft veranderen. Dit doen we door eerst een gezamenlijke analyse te maken van belangrijke ontwikkelingen. Vervolgens schetsen we het meest wenselijke en breed gedragen toekomstbeeld. De deelnemers maken daarna een robuust uitvoeringsplan om de bepaalde doelen te realiseren.
Resultaat: Aan het einde van de sessies heb je een adaptieve strategie en is de aanzet voor de uitvoering gemaakt in de vorm van vervolgacties en beleidsvoorstellen.

Visie- en strategie sessies
Met onze visie-,strategie sessies brengen we duurzaamheid bij onze opdrachtgevers in het DNA van hun organisaties.

Meer weten over visie- en strategie sessie voor jouw organisatie? Maak hier een kennismakingsafspraak.

Of bekijk onze lijst met opdrachtgevers