Toepassingen SmartSkinSmartSkin in Rijkspaviljoen Floriade 2012

SmartSkin is bij uitstek geschikt als gevel scheidende wand of om grote ruimtes te overkappen. U kunt hierbij denken aan utiliteitsbouw, zwembaden, atria, sportcomplexen maar ook voor renovatie van flats. Er ontstaat in feite een transparante buffer om het gebouw. Meer licht in het gebouw of kantoor en en aangename overkapte buitenruimtes die bijdragen aan de oogst van warmte en kou.

Smart Skin is ook interessant voor het energie neutraal maken van de renovatiemarkt. Woningbouwcorporaties kunnen met Smart Skin verouderde naoorlogse woningen duurzame renoveren met behoud van licht-, lucht- en woonkwaliteit.

Launching customer Rijkspaviljoen, Floriade

De SmartSkin is recent toegepast in het Rijkspaviljoen als SmartSkin Climate (binnen klimaatgevel). Het installatie ontwerp, inpassing en montage van de klimaat installatie is uitgevoerd door installatiebedrijf Wolter en Dros onder project begeleiding van bouwtechnisch adviesbureau ABT. De levering en montage van de SmartSkin is verzorgd door de firma Rodeca Systems bv. www.rodeca.nl Tijdens de Floriade 2012 is te zien op welke mannier de gevel past binnen het bijzonder gebouwontwerp van 2D3D architecten.

Follow

Nieuwe berichten automatisch in je mailbox?