Projectstarter

U wilt met uw organisatie, VVE of wijk energie opwekken. Hoe vertaalt u met elkaar de ideeën naar een concreet en gedragen uitvoeringsplan? U heeft hiervoor niet alleen kennis nodig, maar ook een werkwijze om op een plezierige manier gezamenlijk de juiste keuzes te kunnen maken. Wij begeleiden u in dit proces. In een middagsessie heeft u een vliegende start.


Energie Assessment 

 Onze energie-expert gaat in vogelvlucht door technieken, beleid en opgedane ervaringen. Met hulp van onze Energie Assessment inventariseren we vervolgens gezamenlijk de (on)mogelijkheden binnen uw project. De expert denkt hierbij met u mee. Ideeën wisselen we actief uit en een kaart met een overzicht van mogelijkheden is het resultaat. Op basis van kansindicatoren bepalen de deelnemers met elkaar wat de slagingskans is voor het gezamenlijk project.

Resultaat

Aan het einde van de bijeenkomst heeft u zicht op de mogelijkheden voor duurzame energie op uw locatie. Bovendien heeft u de eerste bouwstenen voor een gemeenschap die zelf in staat is de uitvoering van een energie-initiatief tot een goed einde te brengen. 
Follow

Nieuwe berichten automatisch in je mailbox?